Turizmus

Változatos és gazdag programok az óbecsei Vadász Egyesület Napjain

Ljubojev Vukašin | 2019. szeptember. 16. | 13:15 | Turizmus

Az óbecsei Vadász Egyesület Napjai már hagyományossá vált találkozó, amelyre idén is nagy számban érkeztek látogatók.

A rendezvény célja, hogy bemutassa az egyesület tevékenységét, történetét, szokásait és kultúráját, valamint, hogy megőrizze a Vadász Egyesület értékeit. A legtöbben mégis a főzőverseny miatt érkeztek.

Az őzpörkölt-főző versenyen idén 13 csapat vett részt és amíg sokan ragaszkodtak a titkos összetevőkhöz, Darijuš Sami a „Sjuksi“ csapat főszakácsa az alap recepthez hűen hagyományos fűszereket alkalmazott.

A Labud Pejović óvoda gyermekei is részt vettek a rendezvényen, ahol a kreatív foglalkozások mellett sokat tanulhattak a vadászatról, és annak jelentőségéről a ökoszisztéma fennmaradásában. Emellett megismerkedhettek a solymászokkal és madaraikkal, akik szintén fontos elemei a vadászatnak. A legnagyobb érdeklődés Leót, a két éves szirti sast övezte.

A rendezvény tiszteletbeli vendégeiként az óbecsei Vöröskereszt megünnepelte az elsősegély világnapját is. Ennek keretében bemutatták milyen fontos az elsősegély-nyújtás ismerete minden polgár számára.

A legkisebbek körében a rendezvény legnagyobb érdekességei Đorđe Prodanov póniai voltak, akik mint minden helyi eseményen, most is fő attrakciónak számítottak.

Változatos és gazdag programok az óbecsei Vadász Egyesület Napjain

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából