Sport

Csapatban a harmadik helyen az Oldtimer Óbecse-Törökbecse Klub

Bogdanović Zorana | 2019. szeptember. 17. | 12:19 | Sport

Az Oldtimer Óbecse-Törökbecse Klub Nagybecskereken a hazai Oldtimer Bajnokságon csapatban a harmadik helyezést érte el, és ezzel zárták az idei versenyszezont.

A 50 köbös motorok kategóriájában két első helyezést ért el a szabadkai Kenyeres Károly, aki az idei évtől az óbecsei klub tagjaként versenyzik. Emellett, mivel az elmúlt három évben országos bajnok lett, elnyerte az arany bukósisak díjat is, amire már régóta vágyott.

Két éves kimaradás után Stevan Tatić újra csatlakozott a klubhoz, és az oldtimer motorok kategóriájában első, második és harmadik helyezést ért el a futamok alatt, így az összértékelés alapján a második helyen végzett.

Berkes Zoltán a 250 köbös motrok kategóriájában a második, a 125 köbös motrok kategóriájában pedig a negyedik helyezést érte el.

Goran Tajkovot rossz szerencse kísérte ezen a bajnokságon. Elesett és megsérült még a futam előtti gyakorló teszt alatt.

Boja Miklóst, a versenyzők főmesterét és mentorát csalódással töltötte el, hogy a verseny alatt több motor is meghibásodott, ami szerinte nem volt véletlenszerű.

A versenyzők reményei szerint az Oldtimer Óbecse-Törökbecse klub országos szinten csapatban elnyeri a harmadik helyezést, ez azonban csak az elismerések kiosztásakor derül ki, amelyre decemberben kerül sor. Annak ellenére, hogy az idei versenyszezon lezárult, a versenyzők már a jövő évi terveken dolgoznak.

Csapatban a harmadik helyen az Oldtimer Óbecse-Törökbecse Klub

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából