Politika

Új közvilágítás Óbecse község egész területén 2020. márciusáig

Bogdanović Zorana | 2019. szeptember. 27. | 13:12 | Politika

Az óbecsei képviselő testület ülésén elfogadták a közvilágítási rendszer rekonstrukciójára vonatkozó, a köz- és magánszféra partnerségéről szóló közbeszerzési szerződés végleges tervezetét, amely értelmében korszerű LED-es technológiájú közvilágítást szerelnek fel az egész község területén.

A polgármester elmondása szerint az óbecsei önkormányzat és a belgrádi Keep light, az újvidéki Esco Elios, és a belgrádi LED BČJ vállalatok között megkötött szerződés aláírására szerdán, október 2.-án kerül sor.

Az ellenzék kinyilvánította a köz- és magánszféra partnerségére vonatkozó kétségeit.

Tošić cáfolta az ellenzék felvetéseit.

A projekt során a község minden településén, összesen 4.584 égőt cserélnének le új LED

 és halogén égőkre, valamint 114 kandelábert és 114 közvilágítási oszlopot cserélnének le a város központjában, míg a már korábban, kormányzati szervektől kapott eszközökből felszerelt takarékos világítást nem fogják cserélik le.

Új közvilágítás Óbecse község egész területén 2020. márciusáig

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából