Sport

Óbecsén 7 ország 300 versenyzője mérte össze erejét

Ljubojev Vukašin | 2019. október. 7. | 14:15 | Sport

A 22. Nemzetközi, és 12. Željko Nikolić dzsúdó emlékversenyen, amelyet múlt szombaton az óbecsei Đorđe Predin Badža sportközpontban szervezett meg a Mladost dzsúdó klub a pionírok, az idősebb pionírok és a kadetok számára, 41 klubból, 284 versenyző vett részt. A versenyen 7 országot képviseltek a résztvevők, Magyarországról, Horvátországból, Bosznia és Hercegovinából, Montenegróról, Bulgáriából, Szlovéniából és Szerbiából érkeztek a versenyzők.

A versenyt ünnepélyesen Dane Mandić, az ifjúsági és tájékoztatási kérdésekkel megbízott polgármester-segéd nyitotta meg.

A község 8 versenyzője közül Aleksandar Stojkov a kadétok kategóriájában aranyérmet nyert, míg az emlékverseny keretében Stefan Simić, a rumai Sloven klub versenyzője nyerte meg a 100 eurós fődíjat. A belgrádi Crvena zvezda a verseny alatt elért 81 pontjáért a legjobb csapatnak járó serleget kapta.

Óbecsén 7 ország 300 versenyzője mérte össze erejét

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából