Közélet

Az önkormányzatnak adományozta a telkét, hogy kiépülhessen a szennyvízrendszer

Bogdanović Zorana | 2019. október. 17. | 10:46 | Közélet

Lassan fél évtizede, hogy Gruja Doroslovački nem él Óbecsén. Ennek ellenére nem minddennapi cselekedetre szánta rá magát, amivel hozzájárulhat ahhoz, hogy a Kis Bosznia városrészben javuljon az életminőség.

Óbecse önkormányzatának ajándékozta a 20 ár nagyságú telkét, hogy az itt élők számára kiépülhessen a szennyvízhálózat.

Ennek köszönhetően az önkormányzat az elkövetkező időszakban megvalósíthatja a már régóta tervezett projektjét, amelynek kivitelezése eddig nem valósulhatott meg, mivel a Kis Bosznia és a Šišták utca lakói saját telkükön nem engedélyezték a szennyvízhálózat kiépítését.

Gruja Doroslovački Belgrádban él, de elmondása szerint szeret szülővárosába látogatni. Azonban kifogásolja, hogy mint tulajdonost nem tájékoztatták arról, hogy leaszfaltozzák az útszakaszt, amely az ő telkén is áthalad.

Az önkormányzatnak adományozta a telkét, hogy kiépülhessen a szennyvízrendszer

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából