Kultúra

Neda Arnerić:“ Mindig lápalázzal gondolok vissza az első monodrámámra“

Bogdanović Zorana | 2019. október. 17. | 12:07 | Kultúra

Neda Arnerić a híres szerb színésznő nyitotta meg a hetedik Be:femon monodráma fesztivált az óbecsei Városi Színházban.

A megnyitó előtt a színház Kreatív Központjában bemutatták Vesna Milić monogárfiáját, amit a színésznő gazdag film- és színházi karrierjéről írt. A könyvről Zoran Maksimović színház-kutató, a Vajdasági Színházi Múzeum munkatársa beszélt, amit a színésznővel való beszélgetés követett.

Idén huszanhatan jelentkeztek a Be:femon fesztiválra, Bosznia és Hercegovinából, Macedóniából,  Horvátországból és Szerbia területéről. A színház igazgatója szerint tény, hogy évről évre egyre több színész érdeklődik a fesztivál után.

A fellépőket a három tagú zsűri, Dušanka Glid Stojanović belgrádi színésznő, Ivana Buljan Legati, a rendezvény tavalyi nyertese és Debrei Dénes, az újvidéki Művészeti Akadémia rendes tanára bírálja.

Neda Arnerić:“ Mindig lápalázzal gondolok vissza az első monodrámámra“

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából