Közélet

Munkálatok miatt lezárják a Zöldfás utca egy részét

TV Bečej Redakcija | 2019. október. 17. | 12:32 | Közélet

Munkálatok miatt lezárják a Zöldfás utca egy részét

Az óbecsei önkormányzat holnap, október 18.-án megkezdi a Zöldfás utca felújítását, a Zmaj Jovina és a Köztársaság utcák között. A felújítást először a Zmaj Jovina és az Uroš Predić utcák közötti szakaszon végzik el, ahol a munkálatok ideje alatt le lesz állítva a forgalom.

Kizárólag az utca páros házszámú oldalán lévő gyalogjárdán lehet majd közlekedni. Az önkormányzati illetékesek elmondása szerint az utca ezen részén a munkálatok 20 napig fognak tartan, minden nap, kivéve vasárnap. Arra kérik a polgárokat, legyenek megértőek, és lehetőleg minél kevesebbet közlekedjenek ezen a szakaszon.

A Zöldfás utca felújítását a Tartományi Nagyberuházási Igazgatóság 93 millió dinárral támogatja, Óbecse önkormányzata pedig 25 millió 400 ezer dinárt fordít erre a célra.

A 118 millió 400 ezer dináros beruházás keretében felújítják az utat, a gyalogjárdákat, és a parkoló helyeket.

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából