Közélet

11 millió dinár Péterrévére és a sportközpont számára

Bogdanović Zorana | 2019. október. 18. | 11:26 | Közélet

Három új befektetésre a tartományi titkárság mintegy 8 millió 300 ezer dinárt biztosított. A legtöbb pénzt a péterrévei piacnál lévő kézilabda pálya felújítására különítették el, megközelítőleg 5 millió dinárt.

4 millió 800 ezer dinárt fordítanak az óbecsei sportközpont toaltett helyiségeinek a felújítására, míg a Samu Mihály Általános Iskola tornatermének a rekonstruálására 1 millió 600 ezer dinárt különítettek el. Az óbecsei önkormányzat mindezekre a befektetésekre 3 millió dinárt különített el.

A péterrévei kézilabda pálya megtekintése után a tartományi küldöttség megtekintette azon hat utca egyikét is, amelyekben az utak feltöltésén dolgoznak, amit jövőre az úttestek aszfaltozása követ, ezután az óbecsei Zöldfás utcában levő munkálatokat is megtekintették.

A tartományi titkárság az elmúlt három és félben több mint 600 millió dinárral támogatta a feljesztéseket Óbecsén, de jelentős pénzeszközöket fordítottak erre a célra az önkormányzati és a köztársasági költségvetésből is, nyilatkozta Milićević.

11 millió dinár Péterrévére és a sportközpont számára

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából