Mezőgazdaság

Támogatás a fiatal óbecsei mezőgazdászok számára

Bogdanović Zorana | 2019. október. 18. | 12:22 | Mezőgazdaság

A Tartományi Mezőgazdasági Víz- és Erdőgazdálkodási Titkárság az elmúlt három évben 400 millió dinárt fektetett be Óbecsén, nyilatkozta Vuk Radojević, tartományi titkár.

A közelmúltban zárult le a vízellátó hálózat felújítására és kiépítésére vonatkozó második pályázat, amely keretében az óbecsei önkormányzat egy vízklórozót beszerzésére pályázott.

A tartományi titkárság támogatása és a helyi mezőgazdászokkal való együttműködés során, több mint 200 millió dinárt fektettek be a mezőgazdaságba Óbecse területén, mondta Radojević, ugyanakkor hozzátette, hogy a támogatási intézkedések iránti legnagyobb érdeklődés a 40 év alatti gazdálkodók körében volt.

Az óbecsei mezőgazdasági termelők öntözőrendszerek, mezőgazdasági gépek, hűtőberendezések beszerzésére is pályáztak.

Támogatás a fiatal óbecsei mezőgazdászok számára

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

2019. október 18. | 15:33

Még több hír ebből a kategóriából