Sport

Vízilabda: Az óbecseiek győzelmet aratott a belgrádi csapat felett

Ljubojev Vukašin | 2019. október. 21. | 12:32 | Sport

Az Első A Liga első fordulójában az óbecseiek a szabadkai Spartak Prozivka ellen aratott 11:9-es győzelmét követve a liga második fordulójában játszott mérkőzésen az óbecsei vízilabdázók újabb győzelemre tettek szert. Ez alkalommal a belgrádi vízilabda klub ellen játszott mérkőzésen 14:9-re nyertek.

A gólszerzők között volt Ćurčin és Korovljev, valamint Šašin, Mészáros, Katić és Perić, akik két-két gólt, és Čavić, aki négy gólt is szerzett a csapatának. A kapusok is jól játszottak, Muroševnak négy, míg Bušićnak 10 gólt sikerült kivédenie.

Az első negyedidőt kilenc gól jellemezte. Szépen indult az óbecsei csapat és kettő nullás vezetésre tettek szert, ezt követően azonban a belgrádiak fordítottak a helyzeten, amivel 5:3-as eredmény értek el. Az első félidő végére az állás 4:5 volt.

A második negyedidő alatt a szurkolók három gólt láthattak, kettőt az óbecseiek, egyet a belgrádiak javára.

A leggyengébb negyedidő és a kiegyenlített állás után (6:6) a mérkőzés harmadik részében újra az óbecseiek vezettek. A harmadik negyedidő végére mindkét csapatnak sikerült újabb gólokat szerezniük, így az eredmény 9:8 lett.

Az utolsó negyedidőben a hazaiaknak sikerült hét gólt szerezniük és ezzel a nehéz mérkőzés végére jelentős számú pontokat szerezve a tabella második helyére került az óbecsei csapat.

A következő fordulóban az óbecseiek Belgrádban játszanak a jól ismert ellenfél, a Stari grad csapata ellen.

Vízilabda: Az óbecseiek győzelmet aratott a belgrádi csapat felett
Még több hír ebből a kategóriából