Sport

Bečej 2003 Teremfoci Klub: Négy év után a SAS is elesett

Ljubojev Vukašin | 2019. október. 22. | 9:49 | Sport

A Bečej 2003 Teremfoci Klub játékosai tegnap a Szerbiai Második Futsall Liga hatodik fordulójában 4:3-ra győzte le a nagybecskereki SAS csapatát.

Az Óbecseieknek négy év kellett ahhoz, hogy a ligában újra a Nagybecskerekiek felé emelkedjenek. A kék-fehérek utoljára 2014 december 8.-án játszott a SAS ellen, amikor ugyancsak a hazai pályán szerzett fölényt ünnepelhette. Akkor 6:4-re győzött az óbecsei csapat.

A mérkőzés kezdete a hazaiak javát szolgálta. Az első gólt Korać szerezte meg a 4. percben.  Nem sokkal később a mérkőzés 9. percében Bojan Ćulum is feliratkozott a gólszerzők listájára. Az első félidő alatt a kék-fehéreknek volt még néhány jó esélyük a gólszerzésre, de a mérkőzés első félidejében nem került sor újabb gólra.

A mérkőzés második felében mindkét csapat több esélyt mulasztott el, a vendégcsapat játékosa sárga lapot kapott, idegesség és feszültség jellemezte a második félidőt a pályán és a nézőtéren is. Két perccel a második félidő kezdete után Delić gólt szerzett a nagybecskereki csapat javára, ezzel 2:1-re csökkentve a hazaiak vezetését. Hat perccel később Igor Dražić szabadrúgása rengette meg a hálót, és újra az óbecseiek kerültek fölénybe 3:1-re.

A 31. percben a nagybecskereki csapat Novković által újabb gólt szerzett, majd a mérkőzés 37. percében Radenković 3:3-ra kiegyenlítette az állást.

A mérkőzés utolsó és döntő gólját Srđan Golub szerezte meg a 38. percben, ezzel újabb három pontot szerezve az óbecseiek javára.

Hősként kell megemlíteni Sava Vadaskit, aki a mérkőzés ideje alatt kitartóan és eredményesen védte a kaput, főként az utolsó másodpercekben, amikor kivédte a vitathatatlanul legkeményebb büntetést, amit a kihágások felhalmozódása miatt fújt a bíró.

A következő mérkőzés Gornji Milanovacon lesz, ahol az óbecseiek a Metalac Kolorado csapata ellen fognak játszani.

Bečej 2003 Teremfoci Klub: Négy év után a SAS is elesett
Még több hír ebből a kategóriából