Közélet

INNOVA rendezvény sorozat a Than emlékházban

TV Bečej Redakcija | 2019. október. 22. | : | Közélet

Az INNOVA 2019/2020 rendezvény sorozat keretében ismeretterjesztő előadásokat és termékbemutatókat szerveznek a Than emlékházban. A rendezvény célja tájékoztatni a közönséget az aktuális fejlesztésekről és újdonságokról.

A rendezvényén első előadásán Jankovszki Sándor a magyarországi Transzmisszió Kft. ügyvezetője a szőlőről és annak hasznosítási módjairól tartott előadást, többek között a szőlő magjának és héjának a feldolgozásáról is.

A márciusig tartó rendezvény sorozat keretében számos témával foglalkoznak majd, amelyek a szélesebb közönség számára is érdekesek lehetnek.

Az előadásokat és termékbemutatókat minden hónap harmadik péntekén szervezik meg a Than emlékházban.

INNOVA rendezvény sorozat a Than emlékházban

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából