Egészségügy

Vasárnap ingyenes vizsgálatok Óbecsén, Péterrévén és Bácsföldváron

Ljubojev Vukašin | 2019. október. 30. | 13:22 | Egészségügy

Vasárnap ingyenes vizsgálatok Óbecsén, Péterrévén és Bácsföldváron

Az óbecsei Egészségház az Egészségügyi Minisztérium támogatása által vasárnap, november 3-án ismét ingyenes megelőző egészségügyi vizsgálatot szervez.

8 és 16 óra között az óbecsei Sürgősségi osztályon vérnyomásmérést, EKG vizsgálatot, vércukorszint-mérést és mammográfia vizsgálatot végeznek, amelyet minden 40 év feletti nőnek ajánlanak. Tanácsos, hogy a nők a menstruációs ciklus első felében jelentkezzenek a vizsgálatra, de azok is, akik az önvizsgálat során bármilyen rendelleneséget tapasztaltak. 

Péterrévén és Bácsföldváron szintén 8 és 16 óra között szervezik meg az ingyenes vércukorszint- és vérnyomásmérést, valamint EKG vizsgálatot.

A megelőző egészségügyi vizsgálatra minden felnőtt polgár jelentkezhet, függetlenül attól, hogy rendelkezik egészségügyi biztosítással, vagy sem.

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából