Kultúra

Antifasiszta november a Színházban

Ljubojev Vukašin | 2019. november. 5. | 11:47 | Kultúra

Az Antifasiszta november elnevezésű program november 8-án, 14-én és 15-én kerül megrendezésre az óbecsei Városi Színházban.

Az intézmény a The Mighty Mighty Bechej’s elnevezésű polgári csoporttal együttműködve gazdag programot alakított ki, amely keretében koncerteket, előadásokat, könyvbemutatókat szerveznek, mindezt annak érdekében, hogy felhívják a fiatalok figyelmét napjaink fasiszta ellenes mozgalmaira.

A könyvbemutató után, amelyre 21 órai kezdettel kerül sor a Kreatív központban, a program a Színház klubban folytatódik, ahol a helyi Fiskalni račun és a JKMAMKK együttesek koncerteznek. Az együttesek az általuk játszott street punk és punk rock zenével remek hangulatot teremtenek. A koncert belépődíja 200 dinár.

A színház teremben játszódó programok között november 14-én 17 órai kezdettel az óbecsei közönség a šabáci színház előadásában megtekintheti a történelmi témájú Anna Frank című színdarabot. November 15-én 20 órai kezdettel pedig az érzelmes és intim légkörben játszódó Aj, Karmela című darab kerül bemutatásra Dušan Petrović rendezésében. A belépődíjak 200 és 300 dinár.

Antifasiszta november a Színházban

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából