Közélet

Felújították a Bocskoros Otthon társasági termét

Bogdanović Zorana | 2019. november. 6. | 9:04 | Közélet

Nemrégiben még így nézett ki a Lengyel István Civil Szervezet otthona, a helységei elhagyatottak és romosak voltak.

Miután a Todor Dukin II. helyi közösségnek az önkormányzat támogatásával a nyáron sikerült felújítania az épületet, a Bocskoros Otthon társasági termében rendszeresen összejönnek Óbecse ezek részének a lakói.

Az otthont a második világháború után építették fel, a helyiségeit manapság a nyugdíjasok, a méhészek és a galambászok egyesületének mintegy ötven tagja használja. A felújított társasági teremben kártyázni és biliárdozni lehet, de képzéseket is tartanak itt. A tagok szerint a terem most már az ő igényeikre van szabva.

Jelenić szerint most a külső szigetelés, a többi helyiség felújítása és a központi fűtés bevezetése van soron. Az ő becslése szerint a Bocskoros a jövő év ezen időszakára teljesen megújul majd.

Felújították a Bocskoros Otthon társasági termét

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából