Gazdaság

Igor Jurišić egy tonna kutyakaját adományozott az óbecsei menhelynek

Ljubojev Vukašin | 2019. november. 15. | 12:53 | Gazdaság

A felelőtlen állattartás miatt az óbecsei kutyamenhelyen minden nap rengeteg dolog van. A bácsföldvári  Igor Jurišić egy tonna kutyaeledellel támogatta a menhely működését, amelynek ez a fajta támogatás hatalmas segítséget jelent a hideg őszi és téli időszakban.

Igor Jurišić több mint egy éve tulajdonosa a  Doggy raw vállalatnak, amely házi kedvenceknek értékesít húst. Habár a családja ebből él, Igor azt mondja, számára a kutyamenhely hálája többet jelent annál a pénznél, amit ugyanennyi csirkemaradék eladásából szerezne.

Igor nemes gesztusa mellett is az óbecsei menhely vezetői arra kérik a lakosságot, hogy adományaikkal támogassák a menhely működését és a kutyáknak a  tél átvészelését.

Amennyiben segítenének az óbecsei menhelynek vagy szeretnének egy eb büszke tulajdonosa lenni, hívják a  064 / 89 - 31 - 707-es telefonszámot.

Igor Jurišić egy tonna kutyakaját adományozott az óbecsei menhelynek

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából