Közélet

Baba-Mama börze Péterrévén

TV Bečej Redakcija | 2019. november. 18. | 12:17 | Közélet

A hétvégén a  Falunkért Ifjúsági Csoport szervezésében először került sor az őszi-téli Baba-Mama börzére Péterrévén, ahol az anyukák, apukák, vagy a nagyszülők eladhatták vagy elcserélhették a kinőtt, nem használt gyermek holmikat.

A börzére többnyire a  péterréveiek hozták el a már kinőtt, nem használt gyermekruhákat, cipőket, játékokat. Tizenegy eladó kínálta eladásra vagy cserére portékáját.

Az igényektől függően a szervezők tavaszra is szerveznek hasonló rendezvényt.

A rendezvény egyik célja, hogy megkönnyítse a szülők helyzetét a téli ruhatár felújítását illetően, mivel ismert tény, hogy a gyermekek ruhatárának felújítása nem kevés kölséget jelent a szülők számára.

Baba-Mama börze Péterrévén

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából