Sport

Amerikai foci: Gordan Ličanin emlékverseny december 8-án

Ljubojev Vukašin | 2019. november. 22. | 13:17 | Sport

Az óbecsei Amerikai Futballklub, a GTC Vianor Vidrák csapatának szervezésében második alkalommal kerül sor a Gordan Ličanin emlékversenyre, amelyet december 8-án, vasárnap 9 órai kezdettel tartanak meg a Đorđe Predin Badža sportközpontban.

Az óbecsei Vidrák mellett a versenyen részt vesz a begafői Vitézek, az eszéki Topovi és a kikindai Mamutok csapata.

Az emlékversenyen való részvétel ingyenes, aki pedig végig szeretné követni a Vidrák mérkőzését, az alábbi időpontokban tehetik meg.

Az óbecsei Amerikai Futballklub megkezdte a következő szezonra való felkészülést. Azonban még mindig bizonytalan, hogy milyen típusú versenyre kerül sor és hogy más városokból érkeznek-e játékosok a csapatba.

Amerikai foci: Gordan Ličanin emlékverseny december 8-án

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából