Sport

Öt érmet szereztek az óbecseiek a Nišben megtartott nemzetközi kick-box tornán

Bogdanović Zorana | 2019. november. 22. | 13:24 | Sport

Az óbecsei Kick-box Klub versenyzői részt vettek a Nišben megtartott Balkans best fighters 2019 elnevezésű nemzetközi tornán, amelyen az idén 8 ország 70 klubjának mintegy 400 versenyzője jelent meg.

A rendkívül erős mezőnyben az óbecsei sportolók egy arany, egy ezüst és három bronzérmet szereztek.

A 63,6 kg-os idősebb juniorok kategóriájában, a low kick versenyszámban Károlyi Áron pályafutása egyik legjobb meccsét produkálta. A döntőben a macedón válogatott Európa- és világbajnok versenyzőjét győzte le. Egyöntetű bírói döntéssel nyerte meg a meccset és szerezte meg az aranyérmet.

Milica Stojšin a 60 kg-os idősebb juniorok kategóriájában, a low kick versenyszámban harcolt. A döntőben egy kiegyenlített harcban maradt alul egy niši versenyzővel szemben, és ezüstérmet érdemelt.

Egy hazai ellenféllel harcoltam, a  niši kick-box klub tagjával, akivel már Zentán is találkoztam, ahol legyőztem őt. Itt sajnos vesztettem a saját hibámból. Biztos vagyok benne, hogy revansot veszek. Remélem, hogy ott lesz a következő országos bajnokságon.

Đorđe Vujaković, Tamara Stojšin és Sonja Vukšić bronzérmet nyert. Vujaković a 60 kg-os fiatalabb juniorok kategóriájában versenyzett low kick versenyszámban, és az elődöntőben a szerb válogatott bori versenyzője győzte őt le.

Tamara Stojšin a 46 kg-os serdülők között kick light versenyszámban vesztett meccset az elődöntőben egy macedóniai versenyzővel szemben. Az óbecsei klub szerint a 2:1-es bírói döntés nem volt reális.

Sonja Vukšić a 47 kg feletti pionírok mezőnyében, kick light versenyszámban maradt alul az elődöntőben egy belgrádi ellenféllel szemben, habár a negyeddöntőben fölényesen nyerte meg a görög lánnyal szembeni meccset.

Öt érmet szereztek az óbecseiek a Nišben megtartott nemzetközi kick-box tornán
Még több hír ebből a kategóriából