Sport

Labdarúgás: A Vojvodina 17 ponntal megy téli szünetre

Ljubojev Vukašin | 2019. november. 25. | 13:46 | Sport

A Sever Vajdasági Liga 15. fordulójában a bácsföldvári Vojvodina csapata hazai pályán 1:2 arányban vesztett az apatini Mladost APA csapata ellen.

A hideg és szeles szombat délutáni mérkőzésen a bácsföldvári csapatnak nem sikerült elkerülnie a vereséget, így a mérkőzés után a tabella 11. helyén várja a következő játék szezont.

Az első félidő alatt mindkét csapat jól játszott, komoly mérkőzés folyt a pályán. Mindkét csapatnak több ideális gólhelyzete is volt, azonabn egyik félnek sem sikerült pontot szereznie, így az első félidő gólmentesen zárult.

A mérkőzés második felében csökkent a hazai csapat figyelme, így Ožegovićnak, az apatini csapat játékosának a mérkőzés 58. percében sikerült gól szereznie. A vendégcsapat második gólját Dulić szerezte meg a meccs 74. percében. A hazaiaknak is volt több lehetőségük, főként a félidő utolsó tíz percében, de csak egyet tudtak megvalósítani. A mérkőzés 85. percében Simo Janković szerezte meg az első és egyetlen gólt a Vojvodina csapat számára.

A hét folyamán kerül sor a klub igazgatótanácsának és játékosainak ülésére, ahol összefoglalják a bajnokság első részének eredményeit, és felmérik a következő idény lehetőségeit, de fennáll a lehetősége annak is, hogy a játékosok összetétele változik.

Labdarúgás: A Vojvodina 17 ponntal megy téli szünetre
Még több hír ebből a kategóriából