Sport

Bečej 1918 IFK: Az óbecseiek a tabella hetedik helyén töltik a téli szünetet

Ljubojev Vukašin | 2019. november. 25. | 13:58 | Sport

A Szerb Vajdasági Liga 15. fordulójában a Bečej 1918 Ifjúsági Labdarúgó Klub a zombori Radnički 1912 ellen játszott. A kilencven preces mérkőzés végén a hazaiak arattak győzelmet 3:1 arányban, ezzel újabb három pontot szerezve a Tisza menti csapat számára.

Az óbecsei csapat játékosai az első perctől kezdve keményen játszottak és két perccel később már megszerezték az első gólt.

Erdeljan adta be balról a labdát, amit Stojakovićnak a Radnički játékosának nem sikerült megfékeznie, Zličić azonban jókor volt jó helyen, és sikerül balról a kapura lőnie a labdát, amivel 1:0-ás veztéshez jutottak.

A hazaiaknak csak négy perc kellett a második gól megszerzéséhez. A mérkőzés 6. percében Vorgučin a pálya felénél átvette a labdát, majd jobb oldalról bedta Kobiljskinak, aki a kapuba fejelte, de csak a kapufát találta el, ahonnan a labda visszapattant Damjanovićra, a Radniči játékosára, és róla a gólba, ezzel 2:0-ás eredményt ért el a Bečej csapata.

A szünet előtt a vendég csapatnak sikerült csökkentenie a Bečej előnyét. A mérkőzés 43. percében Radev a sarokból adta be a labdát amit Cvetkovićnak sikerült a kapura lőnie ezzel egy góllal csökkentenie az ellenfél előnyét. Az első félidő végén a mérkőzés eredménye  2:1 volt.

A mérkőzés második fele hasonló hangulatban telt, azzal a különbséggel, hogy csak a Bečej szerzett újabb gólt, amivel a csapat megalapozta a győzelmét.

A 72. percben Ilić átadja a labdát a tőle 11 méterre lévő Zličićnek, aki egy erős rúgással újabb gólt szerzett a csapatnak, ezzel megszerezve a végleges 3:1 arányú győzelmet.

A siker után a Bečej feljebb jutaott a tabellán, 21 ponttal, 6 vereséggel, 6 győzelemmel és 3 döntetlennel, a téli szünetet a ranglista hetedik helyén töltik.

A labdarúgók az elkövetkező két hétben folytatják az edzéseket, amit egy hosszan szünet követ , január 20-án azonban megkezdik a felkészülést a következő idényre.

Bečej 1918 IFK: Az óbecseiek a tabella hetedik helyén töltik a téli szünetet
Még több hír ebből a kategóriából