Sport

Teremfoci: A Tisa elsüllyesztette a Bečejt

Ljubojev Vukašin | 2019. november. 26. | 9:25 | Sport

A Bečej 2003 Teremfoci Klub tegnap este a Második Futsal Liga 11. fordulójában 10:2 arányban vereséget szenvedett a Tisa csapata ellen a törökbecsei sportközpontban tartott mérkőzésen.

A derbi mérkőzésen a Bečej csapata nem volt könnyű helyzetben, ami az eredményeken is meglátszik. Az első félidő második felében a hazai csapat szurkolói, de a Bácskai szurkolók számára is látható volt, hogy a helyi csapat könnyű győzelmet arat a Bečej felett. Csak a megszerzett gólok száma volt még kérdésés. A mérkőzés negyvenedik percében már világos volt, hogy a Tisa a szezon legnagyobb vereségéhez juttata a Bečej csapatát.

A mérkőzés kezdetén a két csapat játéka egységes volt, azonban a hazai csapatnak az első tíz percben több gólszerzési lehetősége volt, amit a kilencedik percben meg is valósítottak, amikor Tomić megszerezte csapata első gólját. A mérkőzés első félidejének a végén az állás 4:0 volt.

A mérkőzés második felében Stanićnak köszönhetően a Bečej csapata csökkentette az ellenfél előnyét 4:1-re, ezt követően azonban az ellenfél újabb öt gól előnyt szerzett 9:1 arányban. A Bečej második és utolsó gólját Vorgučinnak sikerült megvalósítania, míg a hazai csapat esetében a góláradatot Tomić zárta le ezzel 10:2 arányban győzelmet szerzett a csapatnak.

Tomić három gólt lőtt, a 9., 12., és 38. percben, a Tisa gólszerzőinek listájára felíratkozott még Čičić és Tomčić is két-két góllal a mérkőzés 19. és 33. percében, valamint a 23. és 24. percében. Guberinić a 13., Celin a 25. és Vinović a 28. percben szerzett gólt a csapatnak.

A Bečej esetében Stanić a 22. és Vorgučin a 37. percben szerzett góllal íratkozhatott fel a gólszerzők listájára. Vadaski, a csapat kapusa is kiválóan szerepelt és 14 alkalommal sikerült kivédenie az ellenfél támadását.

Az félszezon végén a Bečej 16 ponttal, öt vereséggel, öt győzelemmel és egy döntetlennel, a hetedik helyen tölti a telet. Az edző elmondása szerint a kék-fehéreknek változtatniuk kell az egyes dolgokban, ha a szezon második felében fejlebb szeretnének jutni a ranglistán.

Teremfoci: A Tisa elsüllyesztette a Bečejt
Még több hír ebből a kategóriából