Sport

Megkezdődött a téli szünet a Vojvodina FK, a vezetőség, és a szurkolók számára

Ljubojev Vukašin | 2019. november. 28. | 13:37 | Sport

A tegnapi ünnepi vacsora keretében a bácsföldvári Vojvodina Labdarúgó Klub játékosai, a klub vezetősége és a szurkolók összegezték a félszezon tapasztalatait, a következő félszezont megelőző téli szünet előtt.

A bácsföldvári Vojvodina Labdarúgó Klub a Sever Vajdasági Liga első félszezonjában  17 ponttal a tabella 11. helyén végzett. Ez nem a legirigylésreméltóbb eredmény, de a klub 106 éves fennálásában jelentős sikernek számít.

Az idény kezdetén a csapat jól startolt és az első nyolc fordulót sikerült megnyernie, azonban a kilencedik fordulóban vesztettek a Crvenka csapata ellen játszott mérkőzésen. Ezt követően a Vojvodina 6:0 arányban aratott győzelmet a zombori Radnički felett, amit egy sor vereséggel záródó mérkőzés követett.

Lazar Dabižljević a Vojvodina edzője a szezon első részének elemzését két részre osztotta – a Crvenka előtti és a Crvenka utáni mérkőzések eredményeinek összegzésére.

A játékosok összetételét illetően a csapat edzője és a klub elnöke egyetértenek abban, hogy frissítésre van szükség. Annak érdekében, hogy a liga második részében a Vojvodina jobban teljesítsen, tapasztalt és jó labdarúgókat kell felvenni a csapatba.

 A klub vezetőségének célja, hogy a Vojvodina a ligában maradjon és a biztos zónában várja a nyarat, hogy a Sever Vajdasági Liga állandó tagja legyen, nyilatkozta Kudrić.

Dabižljević kiemelte azt is, hogy a Vojvodina Labdarúgó Klub az önkormányzat és a szurkolók támogatása nélkül soha nem ért volna el ekkora sikert, aminek a vezetőség, és a játékosok is hálásak.

A tegnap esti vacsora volt a csspat utolsó „edzése“ a félszezonban. A vezetőség és a játékosok következő találkozója január 27-ére van meghirdetve, amikor kezdetét veszi a bajnokság második részére való felkészülés.

Megkezdődött a téli szünet a Vojvodina FK, a vezetőség, és a szurkolók számára

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából