Sport

A zsablyai középiskolások nyerték meg a körzeti focitornát

Ljubojev Vukašin | 2019. december. 16. | 9:19 | Sport

A zsablyai Október 22. Középiskola nyerte meg a fiúk körzeti focitornáját, míg az óbecsei Közgazdasági-kereskedelmi Iskola csapata az elődöntőben a tizenegyespárbajt követően maradt alul a verbászi Július 4. Szakközépiskolával szemben.

Az óbecsei Sportszövetség által szervezett tornára tíz középiskola jutott tovább, ezek Bácspalánkáról, Verbászról, Zsablyáról, Titelről, Bácspetrőcről, Szenttamásról és Temerinből érkeztek, valamint két-két iskola versenyzett Újvidékről és Óbecséről.

A döntő mérkőzést a zsablyai Október 22. Középiskola és a verbászi Július 4. Szakközépiskola játszotta, és a zsablyai fiúk 6:2 arányú győzelmet arattak.

A két legjobb csapat az Újvidéken és Belgrádban sorra kerülő körzetek közötti versenyeken harcolhatja ki az országos versenyen való részvétel jogát.

Az óbecsei Sportszövetség szervezésében holnap újabb eseményekre kerül majd sor, ugyanis a község általános iskoláinak az alsós diákjai a Játékok határok nélkül vetélkedőn vehetnek majd részt.

A zsablyai középiskolások nyerték meg a  körzeti focitornát

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából