Sport

Az Óbecse Röplabda Klub az idény első felének utolsó meccsére készül

Ljubojev Vukašin | 2019. december. 16. | 9:33 | Sport

Az óbecsei röplabdások az idény első részét a lehető legszebb módon zárták le a hazai közönség előtt – győzelmet arattak. Az Északi Második Liga nyolcadik fordulójában 3:1 arányban nyertek a bácsi Partizan ellen, szettekben 25:17, 25:17, 20:25 és 25:17 volt az eredmény.

Az első, a második és a negyedik szett mind eredményben, mind játékban teljesen azonos volt. Míg a hazaiak 2-3 pontot, addig a vendégek egyet tudtak szerezni, az óbecsei csapatnak így sikerült megszereznie a nyolcadik nagy győzelmét.

Az egyetlen elvesztett szett 14:14-es állásig bizonytalan kimenetelű volt, majd a bácsi játékosok 14:19-re elhúztak, és megtartva az előnyüket a meccs harmadik részét 20:25-re nyerték.

A bajnokság ezen részének soron következő utolsó mérkőzését az óbecseiek Bácspetrőcön játszák majd a Mladost ottani csapatával, amely egyetlen győzelmével a kilencedik helyet foglalja el.

Az Óbecse Röplabda Klub az idény első felének utolsó meccsére készül

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából