Sport

A Zdravkósok nyerték meg a Játékok határok nélkül versenyt

Ljubojev Vukašin | 2019. december. 17. | 13:37 | Sport

Az óbecsei  Zdravko Gložanski Általános Iskola tanulói nyerték meg az alsósoknak szánt Játékok határok nélkül versenyt, amelyet az óbecsei községi Sportszövetség szervezett meg az önkormányzat támogatásával.

A rendezvény sikeres megszervezésében fontos szerepet játszottak az önkéntesek és a  Bečejprevoz is, amely a versenyzőket és a szurkolókat szállította.

A község nyolc általános iskolája közül az elsősök és a másodikosok mezőnyében az első helyet a Zdravkósok szerezték meg. A harmadikosok között az óbecsei Samu Mihály ÁI diákjai lettek a legjobbak, míg a legidősebbeknél a  Sever Đurkić ÁI csapata lett a legjobb.

Az összesítésben az óbecsei  Zdravko Gložanski Általános Iskola tanulói lettek az elsők, míg a Severesek a második, az óbecsei Samusok pedig a harmadik helyen végeztek.

A  Đorđe Predin Badža Sportközpontban megtartott versenynek az a célja, hogy az alsós diákok barátkozással és versenyzéssel egybekötve mozogjanak és játszanak, és a funkcionális és fizikai képességek javítását szolgáló sportértékek révén új barátokra tegyenek szert.

A versenyen 224 diák vett részt, a csapatok pedig négy fiúból és négy lányból álltak, akik hat versenyszámban mérték össze az ügyességüket, ehhez pedig motoros képességekre, áldozatkészségre, kitartásra, harciasságra és találékonyságra volt szükség.

A Zdravkósok nyerték meg a Játékok határok nélkül versenyt

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából