Politika

KKT Óbecse: Elfogadták a 2020-as évre vonatkozó költségvetést

Bogdanović Zorana | 2019. december. 24. | 14:50 | Politika

Az óbecsei Képviselő-testület tagjai elfogadták és megszavazták a 2020-as évre vonatkozó költségvetést. Óbecse jövő évi költségvetése 1 milliárd 700 ezer dinár.

Az ülésen az ellenzék képviselői is felszólaltak, szerintük ugyanis a jövő éves költségvetés a hiteleken, az önkormányzati ingatlanok eladásából befolyó pénzeszközökön és a köztársasági szintű jövedelmeken alapul.

A Csak helyben képviselő csoport tagjai a költségvetési prioritásokat is kifogásolták, kiemelve, hogy az egyes rendezvényekre fordított pénzeszközöket sokkal inkább Óbecse központján kívüli projektek megvalósítására kellene fordítani.

Heves vita folyt a Toplana Közvállalat 2019-es üzleti tervével kapcsolatos változtatások és kiegészítések miatt is. A legtöbb ellentmondás a szolidáris segély kifizetésével kapcsolatban merült fel.

KKT Óbecse: Elfogadták a 2020-as évre vonatkozó költségvetést

Szóljon hozzá

CAPTCHA code

Hozzászólása előtt olvassa el a feltételeket:

Káromkodást-, sértő-, vulgáris-, fenyegető, rasszista vagy soviniszta elemeket tartalmazó hozzászólásokat nem jelentetünk meg. Kérjük, hozzászólásakor figyeljen oda a helyesírásra. Tilos a hamis bemutatkozás illetve valótlan adatok beírása a mezőkbe. A nagy betúkkel írt szövegek nem kerülnek jóváhagyásra. A hozzászólásokban megjelentetett szövegek a hozzászólást író saját véleménye. A hozzászólások a szerkesztő jóváhagyása után kerülnek megjelentetésre.

Még több hír ebből a kategóriából