Turizmus

Elkezdődtek az óbecsei téli varázslatok a Felszabadulás téren

Ljubojev Vukašin | 2019. december. 26. | 14:32 | Turizmus

Az óbecsei Idegenforgalmi Szervezet az idén is megszervezte a Télapó Napok – Óbecsei téli varázslatok elnevezésű újévi rendezvényt, amely ma kezdődött a Felszabadulás téren és december 29-éig tart.

A rendezvény négy napja alatt újévi vásár is lesz, amelyen közel negyven kiállító mutatkozik be a látogatóknak. Délelőtt 10 és este 8 óra között az érdeklődők különféle újévi ajándékokat és kézimunkákat vásárolhatnak, de finom ételeket és italokat is kóstolhatnak.

A legfiatalabbaknak ma és holnap kreatív műhelymunkákat szerveznek sátrakban a bazár központi részén. Ma a Városi Színház A Télapó létezik című előadása lesz műsoron, és fellép az óbecsei  Petar Konjović Zeneiskola kórusa is.

Pénteken 17 órakor az újvidéki Gyermekbarátok Egyesülete adja majd elő a Vezető hír című előadást, ezt követően pedig a Banda drvena együttes szórakoztatja majd a közönséget.

Szombaton 15 órakor kezdődik a verseny forralt bor készítésében, ami a rendezvény egyik újdonsága lesz. Az esti órákban a BEUS városi zenekar lép fel 21 órai kezdettel.

Elkezdődtek az óbecsei téli varázslatok a Felszabadulás téren
Még több hír ebből a kategóriából