Sport

Újévi ökölvívó verseny: Milan Delić nyerte meg a fődíjat

Ljubojev Vukašin | 2019. december. 31. | 11:35 | Sport

Több mint 300 szurkoló vett részt a tegnapi Újévi professzionális ökölvívó bemutatón, amelyre az óbecsei DTV Partizán sportközpontban került sor, Óbecsén. A Bečej Kick-boksz Klub és a Szerb Professzionális Boksz-Szövetség szervezésében összesen tizenhárom mérkőzést tartottak meg. A fő meccset, váltósúly kategóriában a csúrogi Milan Delić nyerte meg, a nisi Dimitrij Đorđević ellen folytatott mérkőzésen.

Az óbecsei boksz klub versenyzői közül váltósúly kategóriában Nikola Vlajkov nyert a nagybecskereki Đorđe Ristić ellen vívott mérkőzésen. Ksenija Medić pedig a nagykikindai Miona Vujoševićet győzte le könnyűsúly kategóriában.

Félnehéz-súly kategóriában Vastag Dávid, az óbecsei klub tagja a belgrádi Miloš Stojanović ellen aratott győzelmet, a szuper könnyűsúly kategóriában pedig az óbecsei Károlyi Áron vesztett a nagybecskereki Bogdan Draškovićtól.

Nehéz-súly kategóriában versenyeztek a legtöbben: a Banja Lukáról érkezett Nemanja Ponorac győzedelmeskedett a nagykikindai Nikola Knežević felett, az újvidéki Igor Nistor leverte a nagykikindai Jovan Željkovićet, a begrádi versenyző, Stefan Mihajlov a szintén belgrádi Milan Milošević felett aratott győzelmet.

Szuper váltósúly kategóriában Željko Kovačević győzte le a belcsényi Milan Živkovićet.

Könnyűsúly kategóriában a smederevói Nina Pavlović nyert a berani Aleksandra Ivanović ellen vívott mérkőzésen. Félkönnyű-súly kategóriában a begrádi Marko Nikolić győzött a nagybecskereki Goran Sučević ellen játszott meccsen, míg az obrenováci Aleksandar Macakanja a nagykikindai Ognjen Petrović felett aratott győzelmet.

Az év utolsó boksz versenyének humanitárius jelelge volt, a szervezők az össz bevételt a Rumán élő, kétéves Stefan Gončin számára ajánlották fel.

Újévi ökölvívó verseny: Milan Delić nyerte meg a fődíjat
Még több hír ebből a kategóriából