Sport

Labdarúgás: A meccs előtti mulasztás hátráltatta a Bečej csapatát

Ljubojev Vukašin | 2020. március. 9. | 11:03 | Sport

A Bečej 1918 Ifjúsági Futball Klub játékosai és a torontálszigeti Borac csapata, a Vajdasági Szerb Liga szezonja második részének első mérkőzését, győztes nélkül játszotta le, ugyanis 90 perc után, az eredmény 2:2 lett.

Jó és heves meccs volt, rengeteg összecsapással, szabálytalansággal és lehetőséggel, mindkét csapat számára egyaránt. Úgy tűnik azonban, hogy a Bečej csapata, már a rajtot legyengülten kezdte, egy technikai jellegű hiba miatt, mivel Luka Miljević orvosi kartonja helyett, egy másik, azonos nevű játékosét csatolták.

A mérkőzés első gólja a 17. percben talált hálóba. A labdát Rebić továbbította  Đurićhoz, aki befejezte az akciót és a Borac csapatát 1:0  előnyhöz juttatta.

A 37. percben Krajinović megpróbálta kijátszani  Brkovićet, a Borac kapusát, de nem járt sikerrel, a kivédett gól után, a labda visszapattant hozzá, majd mintegy hét méterről Furtula kiegyenlített, 1:1-re.

A második félidőt a hazai csapat nyitotta meg, a 68. percben. Vorgučin jobbról bedobta a labdát,  szintén Krajinović, de ezúttal fejjel asszisztált Furtulának, aki ismét betalált az ellenfél hálójába és a Bečej 2:1-re emelte az állást. Mindössze négy percig volt meg a házigazdák előnye, mivel a torontálszigeti játékosoknak a 71. percben sikerült kiegyenlíteni 2:2-re, és ez lett a meccs végeredménye is. A mérkőzés utosló gólszerzője a tartalék-játékos, Mladenović volt.

A következő fordulóban, a Bečej csapata, Nagybecskerekre utazik, ahol megpróbálja meglepni a harmadik helyezett Radnički csapatát, szerdán pedig már készülnek a Szabadkai Regionális Labadrúgó Szövetség negyed-kupadöntőjére, amikor a szeghegyi Njegoš  csapatával mérik össze erejüket.

Labdarúgás: A meccs előtti mulasztás hátráltatta a Bečej csapatát
Még több hír ebből a kategóriából