Sport

Bečej RK: A 14. győzelem után, nehéz vendégszereplés következik

Ljubojev Vukašin | 2020. március. 9. | 11:04 | Sport

A Sever Második Ligájának 14. fordulójában, a Bečej röplabdázói 14. győzelmüket jegyezték, mivel 3:1-re legyőzték az újpázovai  Mladost csapatát, szettenként: 25-19, 22:25, 25:16, 25:17.

A Mladost csapatának, amely a hetedik helyen áll a tabellán, sikerült kitűnő ellenállást tanúsítani a Tisza-parti fiúk ellen. Az eredményt illetően, papíron ez nem tűnik egyenjogúnak, azonban a parketten ez így volt. Pont pont után,  eredmény-libikókázás, és bizonytalanság az első három szettben, amikor mindkét csapatnak megvolt a saját játék-szériája. A  Bečej csapatának csak a negyedik szettben sikerült, már startban, plusz hat pontos vezetést elérni, amely plusz 9-ig is eljutott.

A következő 15. fordulóban a  Bečej csapata Újvidékre utazik, ahol megpróbál újabb pontokhoz jutni az ottani NS Seme 2 csapata ellen, akik jelenleg a Szerbiai röplabda csapat bajnokainak második csapata.

Sérülés miatt, ezen a meccsen nem játszott, Veselin Džigurski, aki az egész szezont szünetelteti és Miloš Rakić,vállsérülés miatt,  arra a kérdésre, hogy várható-e szereplésük az újvidéki mérkőzésen, amennyiben nem alakulnak jól a dolgok, Džigurski röviden válaszolt.

Bečej RK: A 14. győzelem után, nehéz vendégszereplés következik
Még több hír ebből a kategóriából