Sport

A Dejan Popov Emlékversenyt az első harmadban megszakították

Ljubojev Vukašin | 2020. március. 16. | 8:52 | Sport

Fehéroroszország vízilabada csapata nyerte a Dejan Popov Emlékversenyt, a 2001-es születésűek kategóriájában, amit az utóbbi napokban játszottak a Đorđe Predin Badža Sportközpont fedett medencéjében, közönség jelenléte nélkül.

A második helyen a Grúz csapat végzett, a Vojvodina válogatott csapata pedig harmadik helyezést ért el, akik között négy fiatalember is szerepelt a Bečej vízilabdázóinak első csapatából.

A verseny legjobb játékosa a Grúz válogatott csapatából, Guram Kutašvili lett, a legjobb góllövőnek  járó serleget  Vladislav Vareniki nyerte Fehéroroszországból, míg a legjobb kapusnak, a lengyelországi Bartoš Višnjevskit választották.

Sajnos a Dejan Popov Emlékverseny további két tornája nem lesz megtartva, ugyanis a 2004-ek kategóriájában a 12 csapat versenye, amely március 26-tól 28-ig, valamint a 2007-ek tíz csapata, amely április 3-tól 5-ig, kellett volna, hogy tartson, elmarad.

Megemlítjük azt is, hogy a Szerbiai Vízilabda Szövetség tegnap reggel hivatalos közleményben értesítette a klubokat, a szövetségeket, a játékvezetőket és a kísérőket, hogy a továbbiakig minden versenyt fel kel függeszteni,  a rendkívüli állapot bevezetése miatt Szerbiában, ezért a 14. forduló mérkőzését  Bečej és Banjica között is elhalasztották.

 

A Dejan Popov Emlékversenyt az első harmadban megszakították
Még több hír ebből a kategóriából