Sport

Röplabda: Nagy siker - A Bečej ismét Szerbia Első B Ligájában

Ljubojev Vukašin | 2020. április. 30. | 8:37 | Sport

A Bečej Röplabda Klub férfi szenior csapata, a világjárvány okozta helyzetre való tekintettel, amely az összes sportklubot érintette, valamint a kiváló mérkőzések miatt, melyeket a rendkívüli állapot kihirdetése előtt lejátszott, nagy sikert ért el, és két év után, visszatért Szerbia Első B Ligájába.

A Bečej csapata, amely a Sever Második Ligájának táblázatán az első helyet foglalta el, 41 ponttal, azaz 15 győzelemmel és egyetlen vereség nélkül, a Szerbiai Röplabda Szövetség Végrehajtó Bizottságának, elnökségének, és igazgatójának határozata alapján, magasabb rangba lépett.

A 2020/2021-es idényben a Bečej röplabdázói Kuršumliján, Ivanjicán, Aranđelovácon, Mladenovácon, Versecen, Kosovska Mitrovicán, Futakon, Užicen, Loznicán, Homokbálványoson és Prokupljéban védik meg a csapat mezének színeit.

A kondíció és erőnléti gyakorlatokat a Bečej röplabdázói individuálisan oldják meg otthonaikban, hétfőtől pedig várhatóan a teremben, labdával fognak edzeni, a technikai-taktikai előkészítőn,  hogy minél felkészültebben léphessenek, Szerbia Első B Ligájának első helyére.

Röplabda: Nagy siker - A Bečej ismét Szerbia Első B Ligájában
Még több hír ebből a kategóriából