Sport

Az óbecsei pályákon csak őszre lesz újra foci és teremfoci

Ljubojev Vukašin | 2020. május. 7. | 10:16 | Sport

A Szerbiai Labdarúgó Szövetség,  szerdán úgy döntött, hogy a labdarúgó klubok versenye az amatőr rangú bajnokságok, a szerb bajnokság és az alacsonyabb versenyképességű ligák között, március 15-én véget ért.

A Bečej Ifjúsági Futball Klub nem lepődött meg a döntésen. A Vajdasági Szerb Liga-versenyt a nyolcadik helyen zárták, 25 ponttal. A klub alelnöke, Nedeljko Vasić úgy nyilatkozott, hogy az elkövetkező időszakot az infrastruktúrális kérdések megoldásának szentelik.

A bácsföldvári Vojvodina Futball Klub vezetősége abban reménykedett, hogy a verseny folytatódik. Számukra, elmondásuk szerint, a Sever Vajdasági Liga tempója, a heti két mérkőzés, nem okozott volna gondot.

A meghozott döntés a teremfocira is vonatkozik. Így az óbecsei klub a versenyidényt a hatodik helyen fejezte be, amivel a segédedző, Goran Strajnić szavai szerint, meg vannak elégedve. Azonban sajnálják, hogy a bajnokság nem úgy végződött, ahogyan tervezték.

Egyébként, a csikériai Mladost Futball Klub és a péterrévei Jedinstvo, a bajnokságot az ötödik, illetve a nyolcadik helyen zárták, a „Topolya-Kishegyes-Verbász-Óbecse-Szenttamás Községközi Labdarúgó Bajnokságon“.

Az óbecsei pályákon csak őszre lesz újra foci és teremfoci
Még több hír ebből a kategóriából