Kultúra

Idén elmarad az „Óbecse éjjel“ rendezvény

TV Bečej Redakcija | 2020. május. 18. | 6:05 | Kultúra

Az „Óbecse éjjel“ rendezvény negyedik kiadását, amit június 20-ra terveztek,  biztonsági okokból és a tömeges gyülekezési tilalom miatt, nem tartják meg.

„Figyelembe véve, hogy ez az egyetlen rendezvény Óbecse község területén, amit nem Óbecse község költségvetéséből, hanem kizárólag az üzleti szektor adományaiból és a magasabb szintű kormányzati pályázatok útján finanszíroznak, úgy gondoljuk, hogy ebben a helyzetben, felelőtlen lenne az ilyen típusú pénzügyi támogatásra támaszkodni. Hálásak vagyunk az érdeklődésért, a türelemért és a támogatásért, amelyeket az előző hetekben küldtek nekünk, aggódva, hogy  meg lesz-e tartva az idei „Óbecse éjjel“ rendezvény. A fesztivál energiája, amely Óbecse felismerhető szimbólumává vált, olyasmi, ami egész éven keresztül éltet bennünket és arra késztet, hogy jövőre az eddigi leglátványosabb rendezvényre készüljünk.“ – áll a rendezvény szervezőbizottságának közleményében.

Idén az „Óbecse éjjel“ 1.000,  a fesztivált jelképező póló kiosztásával lesz szimbólikusan megünnepelve, az egykori áruház tetejéről pedig június 13-án, 22 órakor, várhatóan elindítják látványos  tűzijátékot is.

Idén elmarad az „Óbecse éjjel“ rendezvény
Még több hír ebből a kategóriából