Mezőgazdaság

A mezőgazdasági termelők képzése a tűzvédelemről az aratási munkák idején

Bogdanović Zorana | 2020. június. 3. | 8:13 | Mezőgazdaság

Óbecse község Gabonafélék Tűzvédelmi Törzskara, idén is képzést szervezett a mezőgazdasági termelők számára, a tűzvédelemről és a közlekedés biztonságáról, az aratási munkák ideje alatt.

Ebben az időszakban, Óbecse község határában évente, átlagosan három-négy tűzeset történik. Az esetek 85 százalékában a tűz, emberi mulasztásból következik be. A mezőgazdasági termelőknek külön figyelmet kell fordítaniuk arra, hogy a mechanizációjuk műszakilag kifogástalan állapotban legyen, mondta az óbecsei törzskar elnökhelyettese, Varga F. József.

Óbecse községben, az ilyen előadásokon évente, körülbelül 1.300 mezőgazdasági termelő vesz részt. A sorban az elsőt, Péterrévén tartották meg.

Az elkövetkező napokban, Óbecse község minden településén megtartják a tűzvédelmi előadásokat. Azok a gazdák, akik jelen lesznek az edukáción, minden gépezetükre, amelyek részt vesznek az aratási munkálatokban, kapnak egy matricát, „Žetva 2020“ azaz „Aratás 2020“ felirattal, melyen minden információ és telefonszám fel van tüntetve, melyek fontosak tűz esetén.

A mezőgazdasági termelők képzése a tűzvédelemről az aratási munkák idején
Még több hír ebből a kategóriából