Sport

LABDARÚGÁS: Gólözön Bácsföldváron

Ljubojev Vukašin | 2020. augusztus. 3. | 10:09 | Sport

A bácsföldvári Vojvodina Futball Klub mögött  egy újabb hétvége van, amely kemény ritmusban zajlott, két lejátszott mérkőzéssel.

Az első, szombati meccsen, a bácsföldvári stadionon, vendégül látták a torzsai Budućnost  csapatát, akik felett 8:1-es győzelmet arattak, míg a vasárnapi mérkőzésen a Voša vegyes csapata, a boldogasszonyfalvi Jedinstvo csapatával mérte össze erejét, amelyben 2:1-es vereséget szenvedtek.

A vasárnapi felkészítő mérkőzés gólszerzője Dimitrije Jelić, a Budućnost csapatával szombaton lejátszott meccs találatait pedig Dabižljević, Džigurski, Živanović és  Ilić szerezte egy-egy góllal, Bratislav Jelić  ésVranješ pedig két-két góllal íratkozott fel a gólszerzők listájára.

Ami a Vojvodina  játékosait illeti, a csapatot eddig hivatalosan két futballista hagyta el, Nenad Kudrić, aki az adorjáni Tisza csapatához igazolt át és Boris Bečanović, aki magánokok miatt, a külföldreköltözést választotta. Ami az erősítést illeti, az edzéseken és a mérkőzéseken nagy számú fiatalember vesz részt, akiknek többsége a Bečej Ifjúsági Futball Klub fociiskolájából érkezett, ahol edzőjük szintén Dabižljević volt.

Az eddig felsorolt erősítes mellett, a Vojvodina Futball Klub újra bizalmat szavazott Lazar Dabižljević edzőnek, melynek eredményeként a szerződést aláírták, azaz egy évre meghosszabbították. Emlékeztetőül: Lazar, a Vojvodina vitrinjébe három serleget hozott csapatával, akik kétszer voltak kupabajnokok a Szabadkai Regionális Labdarúgó Szövetség Kupáján, egyszer pedig a Szabadkai Regionális Labadrúgó Liga bajnokai.

A következő felkészítő meccsre szerdán kerül sor, amikor a Vojvodina vendégül látja a pincédi Slavija csapatát, a hét végén pedig szintén házigazda szerepben, a Voša, a csurogi Hajduk csapatával mérkőzik meg.

LABDARÚGÁS: Gólözön Bácsföldváron
Még több hír ebből a kategóriából