Sport

Bečej 1918 IFK: Két fordulóban csak egyetlen pont

Ljubojev Vukašin | 2020. augusztus. 24. | 9:02 | Sport

A Vajdasági Szerb Liga második fordulójának keretében, a Bečej 1918 Ifjúsági Futball Klub csapata, a Tisza melletti stadionon csapott össze, az adorjáni Tisza játékosaival, akik újoncok ebben a ligában, és akikkel a 90 perces játékidő és az 1:1-es eredményt követően, osztozott az egy-egy ponton.

Nehéz időszak van a kék-fehérek mögött. Néhány játékos távozása a szezon kezdete előtti utolsó pillanatokban, majd az első forduló veresége és most néhány játékos sérülése, minden bizonnyal, hatással lesznek a bajnokság folytatására.

A meccs első, egyben egyetlen gólját a Bečej csapatának Nijemčević szerezte, a 44. percben, amikor Krainović lövésének kivédését követően, mégis sikerült a labdát a vendégek kapusának, Tasićnak a hálójába juttatni, ezzel 1:0-ra emelni a meccs állását. A második, kiegyenlítő gól, a mérkőzés 83. percében született, amikor szabadrúgásból a labdát a tartalékjátékosnak, Borsosnak sikerült elkapni és a Bečej hálójába lőni. A végeredmény 1:1 lett.

Az óbecseiekre pokoli hét vár, mivel a Vajdasági Szerb Liga harmadik fordulóját már szerdán játsszák. A Tisza-parti fiúk ekkor Újvidékre utaznak és az ottani Mladost csapatával mérkőznek meg, akik eddig egy döntetlent játszottak és egy győzelmet arattak, szombaton pedig a Bečej futballistái házigazda szerepben, vendégül látják az apatini Feniks 1995 játékosait, illetve a bácsszentiváni egykori Bratstvo csapatát.

Bečej 1918 IFK: Két fordulóban csak egyetlen pont
Még több hír ebből a kategóriából