Politika

Milan Onjint nevezték ki az óbecsei ISZ élére

TV Bečej Redakcija | 2020. november. 4. | 11:42 | Politika

Óbecse község Képviselő-testületének tanácsnokai  a szerdai ülésen, 13 napirendi pontról döntöttek, melyek közül 8 rendes és 5 módosító tétel volt, amelyeket a képviselők  napirendre tűztek.

A tanácsnokok, egyebek mellett, döntöttek Óbecse község 2019-es költségvetésének zárszámadásáról. Idén a koronavírus világjárvány miatt, a költségvetést nem a tervek szerint töltötték be, mondta Kiss Igor, Óbecse község Képviselő-testületének elnöke, hozzátéve, hogy a helyi önkormányzatban, ennek ellenére, elégedettek e kérdést illetően.

A harmadik napirendi pont, amely a Rendkívüli Helyzetek Községi Törzskarának megalakításáról szóló határozat javaslatának meghatározására vonatkozott, egy kis dinamizmust hozott az ülésteremben. Dr.Vojislav Blažin ugyanis azt kérte, hogy a Törzskarban legyen állatorvosi végzettségű személy is, a szavazás után, pedig arról döntöttek, hogy a Törzskarnak a tervezett 21 helyett, 22 tagja lesz.

Amellett, hogy meghozták a Toplana Közvállalat Testületi Felügyelőbizottsági tagjának,valamint több bizottságnak és az Iskolaszék Tanács tagjának a kinevezéséről szóló határozatot, Óbecse község Képviselő-testülete meghozta, Óbecse község Idegenforgalmi Szervezete igazgatójának kinevezéséről szóló határozatot is. Bratislav Martinovć helyett, ezt az intézményt a jövőben, Milan Onjin fogja vezetni.

Milan Onjint nevezték ki az óbecsei ISZ élére
Még több hír ebből a kategóriából