Sport

Fényes jövő áll a kosárlabda-sport előtt Óbecsén

Ljubojev Vukašin | 2020. november. 13. | 8:48 | Sport

A Bečej Kosárlabda Klubnak jelenleg 90 tagja van, 35 lány és 55 fiú, akiket két női és két férfi kategóriába csoportosítottak. Mindannyian a Vajdasági Kosárlabda Szövetség és az Újvidéki Körzeti Kosárlabda Szövetség  Ligáiban versenyeznek.

Mint ahogy azt már említettük, a fiúk csoportjában két versenykategória van, a 2004-es és annál fiatalabb korosztály, a kadétok, valamint a 2006-os és annál fiatalabb korú pionírok kategóriája, míg a lányok a 2006-os és 2007-es születésű pionírok, valamint a 2008-as,2009-es és annál fiatalabbak, a fiatalabb pionírok kategóriájába lettek beosztva.

Az edzések megterhelőek, a mérkőzéseken a konkurencia pedig változó, ismerték el a fiatal kosarazók, de hozzátették, hogy semmi sem esik nehezükre, ha közben barátkozhatnak és társasági életet élhetnek.

Az edzéseket a Bečej Kosárlabda Klub jelenleg, kizárólag a Đorđe Predin Badža Sportközpontban tartja, de amennyiben megteremtődnek a feltételek és a járványhelyzet lecsitul, várhatóan elkezdenek az általános iskolákban is edzeni, és újabb versenycsoportokat is terveznek kialakítani.

Fényes jövő áll a kosárlabda-sport előtt Óbecsén
Még több hír ebből a kategóriából