Közérdekű

FONTOS INFORMÁCIÓK: Ünnepi nyitvatartás

TV Bečej Redakcija | 2020. december. 31. | 19:36 | Közérdekű

FONTOS INFORMÁCIÓK: Ünnepi nyitvatartás

SZEMÉT:

A Tiszamente-Óbecse vállalat közölte, hogy az ünnepek alatt módosított munkarendben szállítja el a háztartási hulladékot.

A „Tiszamente” 2021. január 1-én és 2-án nem dolgozik, január 7-én, a szemétszállítás a rendes beosztás szerint történik.

A Harmadik Helyi Közösség lakosai kék zsákokat kaptak, melyben a kommunális hulladékot gyűjthetik, amit január 1. helyett, a „Tiszamente” dolgozói 2021. január 8-án visznek el.

A jövő hét folyamán, január 4-e és 8-a között szállítják el Óbecse és Péterréve háztartásaiból a másodlagos nyersanyag gyűjtésére szolgáló zsákokat.

PARKOLÁS:

Január 1., 2. és 7. az Óbecsei Komunalac Közvállalat nem fizettet parkolási díjat.

POSTA:

A Szerbiai Posták kirendeltségei ma és január 6-án, rövidített munkaidővel dolgoznak, 18 óráig, január 1., 2. és 7-én pedig zárva lesznek.

BOLTOK:

A szupermarketek java ma 18 óráig lesz nyitva, ezek: a Lidl, az Univerexport, a Maxi, az Idea, valamint a Gomex. Az új év első napján a szupermarketek zárva lesznek, január másodikán pedig a rendes nyitvatartás szerint dolgoznak. Január 6-án a boltok 18 óráig dolgoznak, január 7-én pedig nem lesznek nyitva.

Még több hír ebből a kategóriából