Gazdaság

A Tiszamente-Óbecse több mint 1.300 számlát küld elektronikus úton

Ljubojev Vukašin | 2021. március. 2. | 8:37 | Gazdaság

Tavaly óta, több mint 900 jogi személy kapja elektronikus úton a szemétszállítási számlát, míg februárban mintegy 400 polgár e-mail címére érkezett meg a januári számla, ezért a kommunális szolgáltatásért.

Mindazok, akik tavaly december 31-ig jelentkeztek, hogy a számlát elektronikus úton szeretnék igényelni, idén júniusig 10 százalékos kedvezményben részesülnek, azok pedig, akik minden hónap 15-ig, rendszeresen befizetik számláikat, 5 százalékos kedvezményt kapnak, amely nem kötődik naptári korlátozáshoz.

A vállalat azt szeretné, hogy félévig a szolgáltatás igénybevevőinek legalább a 10%-a, azaz több mint ezer háztartás átváltana a szemétszámlák elektronikus kézbesítésére.

Emlékeztetőül: Óbecsén, a Botra Városi Hulladéklerakó körül 450 facsemetét ültettek el, Milesevón pedig 50-et. Március 15-e után lesz az ültetvények első tavaszi öntözése, melyeket széllvédőnek ültettek a hulladéklerakó köré.

A vállalatban azt remélik, hogy az év végéig, legalább mégegyszer ennyi új facsemetét elültetnek, melyek helyét a helyi önkormányzat választja ki.

A Tiszamente-Óbecse több mint 1.300 számlát küld elektronikus úton
Még több hír ebből a kategóriából