Gazdaság

Hamarosan épül a Hotel Experience szálloda Óbecsén

TV Bečej Redakcija | 2021. március. 5. | 11:20 | Gazdaság

Két és félmillió eurós összköltségvetésű, 2.200 négyzetméter alapterületű szálloda alapkövét helyezték le ünnepélyes keretek között tegnap délután Óbecsén. A közel harminc szobával rendelkező, 84 férőhelyes, négycsillagos szálloda, nyugat-európai szintű wellness-szolgáltatásokat nyújtó komplexum lesz, melyben többek között, exkluzív étteremmel, napozóterasszal, minigolfpályával, konditeremmel és extrém sportolási lehetőségekkel várják majd a vendégeket.

Dragan Tošić, Óbecse község elnöke, kifejezte elégedettségét e jelentős beruházás miatt, amely nagy hatással lesz, elsősorban a község idegenforgalmára, és bejelentette, hogy ez csak a kezdete az elkövetkező beruházások sorozatának.

A budapesti Arthur Bergmann Alapkezelő Zrt. és az Obrok Food Kft. közös projektje ez az óbecsei beruházás, amely a magyar kormány támogatásával valósul meg a Prosperitati Alapítványon keresztül.

Az óbecsei új szálloda ünnepélyes alapkőletételén, mások mellett, jelen volt még Csallóközi Eszter, Magyarország Szabadkai Főkonzulátusának főkonzulja, Juhász Bálint, a Prosperitati Alapítvány ügyvezetője, valamint Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke is, aki beszédében köszönetet mondott azoknak a vállalkozóknak, akik beruháztak, a várhatóan 2022-ben elkészülő szálloda kiépítésébe.

Hamarosan épül a Hotel Experience szálloda Óbecsén
Még több hír ebből a kategóriából