Politika

Maja Gojković munkalátogatása során beruházásokat jelentett be a Városi Színhába

Ljubojev Vukašin | 2021. április. 9. | 11:00 | Politika

Maja Gojković, a Szerb Köztársaság alelnöke, művelődési és tájékoztatási miniszter, a múlt pénteken, munkalátogatást tett Óbecse községben. A városházán megtartott ülés után, a helyi önkormányzat képviselőivel, megtekintette a Városi Színházat.

Ez alkalomból  Gojković új beruházásokat jelentett be ebbe a művelődési intézménybe.

Emlékeztetőül: A Művelődésügyi és Tájékoztatási Minisztérium eszközeinek köszönhetően, az óbecsei Város Színház, a „Fokus-ište” projektum keretében, 5 millió dinár értékben, csúcsminőségű audió- és videófelszerelést szerzett be, kicseréltette a világítást a nézőtéren és az előcsarnokban, megjavíttatta a terem belsejének egy részét, új szellőzőberendezést vásárolt, és mélytisztítatta a nézőtéren levő székeket.

Mint ahogyan azt e kulturális intézmény igazgatója is kiemelte, ahhoz, hogy a színházlátogatás biztonságos legyen, elengedhetetlen a tetőszerkezet, majd a homlokzat felújtása, valamint  a nyílászárók cseréje.

A Városi Színház megtekintése után, a miniszterasszony Óbecse község elnökével együtt,  meglátogatta a történelmi komplexumot és kulturális műemléket - a Fantast kastélyt, amelyről a munkalátogatás során szintén szó esett.

Maja Gojković munkalátogatása során beruházásokat jelentett be a Városi Színhába
Még több hír ebből a kategóriából