Turizmus

A tér még esős időben is megtelt virágkedvelőkkel

Đorđijev Slađana | 2021. április. 27. | 9:01 | Turizmus

A téli szünet után, az óbecsei Felszabadulás tér megtelt virágokkal, az óbecseiek, valamint a környékbeli településekről  idelátogatók és az ország különböző pontjáról érkező kiállítók legnagyobb örömére. A Virágpiacot már hosszú évek óta megszervezik, az ideit viszont a megszokottnál kicsit később tartják, de még mindig a megfelelő időben, a különböző növények ültetéséhez.

A Virágpiacon, mint ahogyan ez a nevéből is kiderül, számos virág megtalálható, szoba- és kerti növények egyaránt, továbbá különféle faültetvények, kaktuszok, gyógy- és fűszernövények, de vannak itt kerámiák, díszes cserepek és dísztárgyak is.

A kiváló ízek kedvelői a házi készítésű termékek standjain válogathatnak, cukorkákból, süteményekből, édességekből, mézből és gyümölcslevekből, amelyek száz százalékban természetesek és rendkívül ízletesek. A kínálatban ezen kívül házi készítésű természetes alapanyagú kozmetikumok, továbbá különféle balzsamok, kerti felszerelés, kéziszerszámok, fűnyírók szerepelnek. A rendezvény szervezői Óbecse község Idegenforgalmi Szervezete és a Biber Polgári Egyesület, támogatói pedig Óbecse község önkormányzata és a város számos vállalkozója. A Virágpiac április 29-ig tart, a szervezők pedig felszólítják a látogatókat, hogy tartsák tiszteletben az összes előírt járványügyi intézkedést.

A tér még esős időben is megtelt virágkedvelőkkel
Még több hír ebből a kategóriából