Gazdaság

A Tiszamente-Óbecse a legjobban felszerelt kommunális vállalat Szerbiában

Ljubojev Vukašin | 2021. május. 13. | 9:10 | Gazdaság

A Tiszamente-Óbecse vállalat csütörtöktől egy új teherautóval lett gazdagabb, amit ötéves lízingre vásárolt meg, körülbelül 97.000 euró értékben.

Az elmúlt öt év folyamatos beruházásainak köszönhetően, a „Tiszamente” a legjobban felszerelt kommunális vállalat Szerbiában, mondta Fejes Zoltán, igazgató.

E beruházási ciklus után, a Tiszamente-Óbecse folytatja a beruházásokat, amelyekkel egy új transzferállomás kiépítésére összpontosítanak, mert a Botra hulladéklerakót a jövő év végéig be kell zárni. Az igazgató elmondása szerint, ennek értéke körülbelül egymillió euró.

A transzferállomás kiépítése mellett, a cégnek egy nagy rakodót és egy két 20 tonnás konténert szállító teherautót kell beszereznie, mondta Fejes igazgató, hozzátéve, hogy a vállalat nem tervezi emelni szolgáltatásainak árát az idei naptári évben. Az viszont biztos, hogy a drágítás elkerülhetetlenül bekövetkezik majd, miután az óbecsei hulladéklerakót bezárják, mert a szemétszállítás a regionális hulladéklerakóba, drasztikusan megnöveli a költségeket.

A Tiszamente-Óbecse a legjobban felszerelt kommunális vállalat Szerbiában
Még több hír ebből a kategóriából