Kultúra

Mirjana Bobić Mojsilović bemutatta legújabb regényét Óbecsén

Ljubojev Vukašin | 2021. június. 21. | 9:32 | Kultúra

Mirjana Bobić Mojsilović írónő volt a vendége az Úriemberek hete rendezvénysorozatnak az utolsó előtti napon, aki az Óbecsei Népkönyvtár nyári színpadán három művét mutatta be: Obećao si mi című verseskötetét, a Srce moje címet viselő regényét, valamint a Tvoj sam című legújabb alkotását.

Bár olvasóközönségét többnyire hölgyek alkotják, minden új regénnyel bővül a műveit kedvelő generációk köre is. Másfelől pedig a Glad és a Muška azbuka című regényei, sokkal több férfi olvasót vonzottak be.

A  Muška azbuka című alkotás, amely három évvel ezelőtt jelent meg a Laguna kiadásában, valójában az Azbuka mog života című regény történetének férfi változata. Ez egy történet a modern kultúra csapásairól, arról, hogy az emberek milyen könnyedén válnak el, és mondanak le minden kötelezettségről, szoros kapcsolatokról.

A Tvoj sam című regény, egyébként Mirjana Bobić Mojsilović első férfi regénye, amely férfi duettből áll és a főszereplők is férfiak, akik csodálatosak, elbűvölőek, romlottak, korruptak, fagyosak, féltékenyek, valóságosak és kitalált személyek.

Az irodalmi találkozó után, a közönségnek lehetősége volt élvezni az óbecsei Fingerbang rock és blues együttes koncertjét.

Mirjana Bobić Mojsilović bemutatta legújabb regényét Óbecsén
Még több hír ebből a kategóriából