Turizmus

„Óbecse éjjel” jövőre augusztusban,regionális zenei sztárvendégek meghívását tervezik

Ljubojev Vukašin | 2021. június. 28. | 9:38 | Turizmus

Az „Óbecse éjjel” rendezvényt jelképesen ünnepelték meg az elmúlt hétvégén, nagy számú polgár jelenlétében, akiknek a Felszabadulás téren óriási tűzijátékot volt alkalmuk látni. Emellett Óbecse község Ifjúsági Irodájának önkéntesei, körülbelül 1.000 díszmécsest osztottak szét.

2022-től a rendezvény megtartását valószínűleg augusztusra teszik át, a város napjára, mondta Óbecse község elnöke, Dragan Tošić, hozzátéve, hogy ugyanúgy, mint az eddigi években, így továbbra is a vállalkozók adományaiból lesz finanszírozva.

A helyi önkormányzat egyébként a tavalyi „Óbecse éjjel” rendezvényre, Zdravko Čolićot tervezte meghívni az est sztárelőadójának, azonban a koronavírus járványhelyzet miatt, ez nem valósult meg. Óbecse község első embere kiemelte, hogy a rendezvény látogatói jövőre regionális zenei sztárokra számíthatnak, amennyiben a járványhelyezet ezt megengedi.

Óbecse község az „Óbecse éjjel” rendezvény alkalmából reflektorokat biztosított, amelyek megvilágítják a római katolikus és a pravoszláv templomot. Ennek beszerzésére és felszerelésére a községi költségvetésből 2,5 millió dinárt biztosítottak, mondta Óbecse község elnöke.

Az „Óbecse éjjel”, mint Óbecse község vezető rendezvénye, a város szépítését célzó beruházásokkal kell, hogy járjon, mivel ennek célja, többek között az, hogy a lehető legtöbb turistát idevonzza, akik szívesen térnek vissza városunkba a jövőben is, szögezte le Tošić.

„Óbecse éjjel” jövőre augusztusban,regionális zenei sztárvendégek meghívását tervezik
Még több hír ebből a kategóriából