Gazdaság

65 millió euró az aqua-park és az óriás-szálloda kiépítésére Óbecsén

Ljubojev Vukašin | 2021. augusztus. 2. | 10:49 | Gazdaság

A budapesti Arthur Bergmann cég, amely Szerbiában ugyanezen a néven létrehozta leányvállalatát, azt tervezi, hogy a Tiszapart közvetlen közelében, mintegy 10 hektár földterületen, aqua-parkot és egy négycsillagos óriás-szállodát épít fel. A projektum megvalósításához körülbelül 65 millió euró befektetés szükségeltetik, mondta az Arthur Bergmann cég szerbiai vezérigazgatója, Gál Miklós.

Ugyanis a befektetővel közösen működő Duna improvement cég, nemrégiben vette meg az említett telkeket Óbecse községtől, előtte pedig a Knežev group-tól is felvásárolt parcellát, amelyen a „Tisa garden” szállodát tervezték kiépíteni.

A nagy komplexum építési munkálatai két év múlva kellene, hogy elkezdődjenek, mondta Gál Miklós.

Óbecse község által nemrég eladott telek értéke 98,1 millió dinár. Ezt a pénzt egy sportkomplexum építésébe fektetik  a Tisza-parti Városi Stadion közelében, mondta Dragan Tošić,Óbecse község elnöke.

Egyébként az Arthur Bergmann cég Óbecsén, a Jovan Zmaj utcában jelenleg egy négycsillagos szállodát épít, amelynek befejezése, a bejelentettek alapján, jövőre várható. A  becslések szerint, ennek a beruházásnak az értéke 2,5 millió euró.

65 millió euró az aqua-park és az óriás-szálloda kiépítésére Óbecsén
Még több hír ebből a kategóriából