Közélet

Szerbia Gasztro Kupáján Nemanja Glavaški három érmet szerzett

Ljubojev Vukašin | 2021. szeptember. 29. | 5:36 | Közélet

Az óbecsei Nemanja Glavaški nemrég két arany- és egy ezüstérmet szerzett Szerbia Gasztro Kupáján, amit Újvidéken tartottak meg.

A szeniorok versenyében aranyérmet nyert Pasta menüjével és Modern nemzeti étel kategóriában, ezüstöt pedig a Csirke menü versenyben szerzett. Kifejezetten büszke az Óbecsei filéjére, amit különlegesen tálalt és díszített.

Tavaly ugyanezen a rendezvényen bronzérmet nyert és ez volt az első versenyélménye. Mint rámutatott, a propozíciók nagyon szigorúak, a bírók mindenre figyelnek és mindent értékelnek, az étel elkészítésétől, egészen a tálalásig és díszítésig.

A gasztronómia iránti szeretete 17 éves korában alakult ki. Annak érdekében, hogy pénzt szerezzen tanulmányaihoz, a nagynénjénél és sógoránál dolgozott egy étteremben, amely a Sojaprotein vállalat keretein belül működött.

Nemanja a továbbfejlesztése érdekében úgy döntött, hogy tudását és tapasztalatait az óbecsei Közgazdasági-Kereskedelmi Iskolában szakács szakon, formális oktatás útján egészíti ki.

osmrtnicama ljubuški umrli ljubuški livno umrli osmrtnice grude smrtovnice sarajevo osmrtnice smrtovnice osmrtnicama smrtovnice sarajevo smrtovnice visoko smrtovnice tuzla lektire lektira jastuci madraci cvijeće horoscope umrli vicevi sanovnik horoskop knjige recepti kalkulator

Szerbia Gasztro Kupáján Nemanja Glavaški három érmet szerzett
Még több hír ebből a kategóriából